Kan inte sova. Lite uttråkad. Och vad passar då bättre än att kolla på något roligt? Som när till exempel sverigedemokrater intervjuas och bara står och puttrar och stammar. Neg-ne-ne-eee-sva-sv-invandrare.  Ut med bla-bla-bla-öööö-eeee-anhöringa. Eh. Vi är na-na-na-na-ras-ra-ra-restriktiva. De vågar ju knappt prata av rädsla att skita i det blå skåpet. Och näe jag har inte en aning om jag använde det gamla talesättet rätt. Betyder det att jag är en dålig svensk nu? Utarmar jag den svenska kulturen? Förstör fornminnen? Är jag invandrare?
 
Den här är rolig. Tydlligen har SD skrivit på sin partisida att svenskar till exempel har bonader på väggen och tar med matlåda till jobbet och står i kö. Så jävla fint. Tyvärr lyckas jag inte hitta detta på deras sida.*cry* Kan se stämman framför mig (alltså i min livliga fantasi, jag var ej där).
-Kom igen! Saker som bara svenskar gör? *tar fram papper och penna*
-Köar!
-Ja bra!! *kludd*
-Eh... har... eh... bonader! De har bonader!
-Men jävlar vad bra! *skriv skriv*
-Matlåda är ju himla lämpligt! Typ inget annat land som kör med det.
-Precis! Har jag alltid tänkt! *krafs krafs*
 
Men Jimmy bara... Njae, det är väl exempel. Lite dumma exempel, som man kan raljera över. Förresten... jag såg inte så mycket av det där rasistiska SD på 90-talet. Jag ville gå med för att SD hade en så sund ideologisk ansats. 
 
Typsikt SD. Så jävla sunda. Allt kan bortförklaras med att någon var omogen för en kvart sen, eller var full, eller "det där har ju inte jag (Åkesson) något samband med". Folk får lite kvarsittning. Det är väl ungefär vad som står efter "sund" i SAOL?
 
 
 
 
Åkesson har tränat på sina argument i interjvun (inte för att han låter klokare för det men han verkar sammansatt och lugn), då han mycket väl vet vad som kommer att frågas. Men här har vi ett tillfälle där Åkesson inte är lika väl förberedd. När han är på jobbet. Och ska förklara varför de röstar som de röstar. I en fråga som inte handlar om invandring. Hur går det för Åkesson? Paaaa-niiiik! -Hur ska jag lösa det här? *säg att Sjöstedt pratar goja* -Vad du pratar goja! *visa att du är insatt* Du å vänsterpartiet bara vill saker! *snyggt*
 
 
 
 
Denna stackare är ett jättebra exempel på splutter-speak.
-Ooohhhh.... inte säga fel nu. INTE säga fel!
 
 
 
 
 
Men den HÄR är kvällens favorit! Älskar när han bara rabblar upp alla bra saker med den svenska kulturen som han bara måste bevara. Vill du lära dig något om fornminne får du spetsa öronen rejält. Jag tycker det är tyst en lång stund men antagligen rabblar han upp alla fornminnen (-Vad faaan är ett fornminne??) som han älskar så högt. Men en sak har han ju i alla fall drillats att säga. -Man kan inte vara nazist och företräda SD. Det är omöjligt..  . Håhå jaja. Företräda. Inget nytt under solen, men underhållande det är de ju på sitt eget lilla vis.
 
 
 
 
Invandring, Jimmie Åkesson, Sverigedemokraterna, främlingsfientlighet, identitet, rasism,