Denna film dök upp i mitt flöde idag. Utan kommentar så jag vet inte vad avsändaren tycker om den, men jag gissar att hen uppfattade den som gullig för det är väl det den ska vara ??? Men näe vet ni vad?? Den här filmen suger så jävla hårt.
 
I korthet.
-Hur du ser ut (när du gör eller säger olika saker, som till exempel när du bekräftar mannen, men vid minst 8 olika tillfällen för att vara på den säkra sidan)
-att du skrattar åt (Mannens?) dåliga skämt och att du lyssnar på honom.
-att du har starka pinciper (att inte äta godis men sen gör du det ändå men stopp å belägg inte fööör mycket, lyssna på när din Man säger stopp, det är bara han som får äta hur mycket han vill, glöm inte det)
-att du vill ha ordning i "din underbara värld" (men ändå inte! hihhi och ooops! Mannen kan inte förstå dina motsägelsefulla idéer för ni är sååååå olika, men det är ju lite gulligt att det är så rörigt i handväskan eller hur?)
-att du överraskar ibland (tittuuuut!) samt
-att du testar Hans nerver varje morgon (genom att vara vrålenergisk och bara storma upp och dra undan gardinerna, eller något annat kvinnohysteriskt vad vet jag)
 
Och sen bara på slutet när du tror att du är lämnad (paniiiiken, var det chokladbiten igår eller var det att du gömde dig bakom en tidning den där gången?) så får du din belöning (på ett ställe där du tittat varenda jävla morgon under alla de år ni kännt varandra men aldrig sett förrän du letar efter din Man) - ett frieri! Din kvinnlighet är bekräftad och godkänd. Yes. Celebration and fireworks and confetti and happily ever after eller tills du är gammal och grå och inte orkar slänga med håret hela tiden (jajagvetdetärenschampoorekalm) och någon annan kanske har en skönhet som vida överträffar din för det var visst ditt utseende som fick honom att bli kär där i början.
 
Kvinnan som smycke, som tillbehör till mannen, som lyssnar på honom och som älskar honom, som får vara lite neurotisk och leva i sin egen konstiga värld bara hon HAR ETT BRA UTSEENDE och BEKRÄFTAR MANNEN. Mannen som lugn och sansad betraktare som slutligen godkänner kvinnan. Inte någonstans i reklamen nämns Kvinnan som någon med en personlighet. Yta yta yta yta yta yta yta yta och lite knasiga egenheter. Där har du din form. Ja, ännu en dag i partiarkatet.
 
 
 
 
kvinnliga ideal, kvinnosyn, utseendefixering,

Kommentera

Publiceras ej